Tres videojocs per a demanar als reis d’Orient

A falta de molts pocs dies per a que els reis d’orient tornin a visitar terres catalanes, us volem oferir una petita recomanació amb tres videojocs que tots els aficionats al motor segur voldrien tindre a les seves videoconsoles.

Forza Horizon

És una variant de la coneguda col·lecció Forza Motorsport, la estrella de la simulació de Xbox, que s’allunya lleugerament de la pura simulació per donar-li un aire més desenfadat, amb paisatges oberts fora de circuit, música, i un ambient menys formal. El que no perd és la qualitat gràfica, la gran quantitat de cotxes disponibles ni el realisme en la conducció. Si vols conduir cotxe de somni fora dels circuits, aquesta serà la teva opció.

Anàlisi Forza Horizon per Vadejocs.cat

Need for Speed: Most Wanted

Si voleu una opció encara més “gamberra” aquesta la trobareu a NFS:Most Wanted amb conducció temerària, lluites entre pilots, i sobretot persecucions policials a dojo. Oblideu la simulació i endinseu-vos en la acció pura i adrenalínica amb aquest joc que ens farà passar grans estones especialment en el modo online que és extremadament addictiu.

Anàlisi Need for Speed: Most Wanted per Vadejocs.cat

F1 2012

La gran estrella dels jocs de simulació esportius, si el que vols es reviure el mundial de Fórmula 1 a la teva videoconsola no pots deixar escapar aquest títol que any rere any continuat creixent, incorporant moltes millores i novetats, nous modes de competició, canvis climàtics, simulació en estat pur i molta acció i emoció. Sens dubte, juntament amb la edició col·leccionista de “Forza Motorsport 4” , la millor elecció si el que busques és simulació.

Anàlisi F1 2012 per Vadejocs.cat

Si alguns dels tres reis llegeix aquest article, doncs que apunti bé els noms i que no dubti a passar per casa! ;)

I vosaltres quins jocs heu demanat als reis? Quins us ha portat el tió? Quins demanarieu?

Share it now!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>