Alpine INE-W928R: entreteniment per al cotxe en mida XL

INE-W928R1La marca japonesa de car-audio Alpine ha incorporat a la seva gama 2012 el model  INE-W928R. Es tracta d’un radio-monitor amb sistema multimèdia, navegació, bluetooth i entreteniment. Fins aquí tot sembla bastant “normal”. No obstant, el que més destaca en aquest dispositiu és la seva pantalla tàctil WVGA de 8 polzades, un detall que convereix el nou dispositiu d’Alpine en el primer radio-monitor “tot en un” d’aquesta mida en el mercat europeu.

La pantalla de 8″ d’aquest innovador dispositiu multimèdia és un 43% més gran que les pantalles de 7”, amb el que s’aconsegueix una millora substancial en qüestió d’imatge. A més a més, aquest equip permet la opció de visualitzar dos fonts al mateix temps, és a dir, permet controlar la pantalla de navegació i una altra font (radio, iPod…) de forma simultània gràcies a que el seu display extra gran permet la possibilitat de ser dividida en dos.

Per el que fa a la tecnologia emprada, el INE-W928R tampoc es queda curt:

  • En navegació conté una amplia cobertura cartogràfica de quasi tots els països europeus, amb mapes i punts d’interès en 3D.
  • En qüestió de connectivitat, és compatible amb iPod, iPhone i està preparat per treballar amb dispositius Nokia. Conté connexió USB, entrada AUX A/V, entrada per càmera i llegeix arxius audiovisuals en un DVD o comprimits en format DivX.
  • Pel que fa al bluetooh, parlem de tecnologia ALPS amb funcions A2DP, la qual presenta una amplia compatibilitat amb els terminals mòbils actuals, amb la possibilitat d’actualitzar-se per adaptar-se a futurs models.

INE-W928R2

A tot el que hem esmentat fins ara cal sumar-hi que Alpine proporciona kits d’instal·lació (marcs, interface…) per a una total integració en el vehicle. Concretament, aquest dispositiu es pot integrar en models de Mercedes-Benz, Volkswagen, Seat, Skoda, Nissan i Mitsubishi. Si cal destacar algun aspecte en contra, m’inclinaria per la falta de pantalla desmuntable (ja que la seva mida crida bastant l’atenció). Això sí: es pot ajustar l’angle i la inclinació del display a voluntat, per tenir sempre la millor visió d’una macro pantalla que segurament causarà una atracció irresistible als usuaris amants d’aquest tipus d’accessoris.

Tot plegat es tradueix en un innovador dispositiu “tot en un” per gaudir dins del vehicle, amb un preu de 1.199 euros que, tot i semblar una xifra una mica alta, no està gens malament tenint en compte tot el que ofereix.

Emili Juan, ELECTRIC GARATGE Car audio & Technology

Share it now!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>