Amor a primera vista, arriba GRID 2

GRID 2

Codemasters ha publicat el primer vídeo de gameplay complet de GRID 2, desvetllant un dels videojocs més esperats de la temporada i que segur més donaran a parlar.

GRID 2 és la molt esperada segona entrega de l’exitós Race Driver: GRID, guanyador d’un premi BAFTA, que arribarà el 31 de maig per a Xbox 360, PlayStation 3 i PC.

El vídeo que trobareu a continuació està fet íntegrament amb imatges reals del joc, i ens desvetlla grans característiques, com són les curses nocturnes, la varietat climàtica, circuits urbans recreant llocs com París, Barcelona, Chicago, Califòrnia o el Red Bull Ring. A més, podem distingir gran quantitat de vehicles de categories molt diferents, com pot ser un Ariel Atom 3, un McLaren MP4-12C o un Ford Focus ST.

Ben aviat s’iniciarà la campanya de reserva del videojoc que a més proporcionarà al comprador un codi de descarrega per alguns dels 4 packs inicials de contingut extra. Els packs inicials són PACK MCLAREN RACING, incloent el McLaren MP4-12C GT3 Special Edition i dos nous traçats del circuit de Brands Hatch. PACK IndyCar RACING, amb dissenys exclusius del Dallara IndyCar i del cotxe de seguretat Indy500 per el Chevrolet Camaro SS i el Corvette Z06 Centennial Edition, i dos traçats més del circuit oval d’Indianàpolis. PACK GTR RACING, inclou l’exclusiu cotxe urbà Nissan GT-R SpecV i el circuit Yas Marina de dia. I el darrer, Headstart PACK que inclou l’exclusiu Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT, a més d’ampliar els diners guanyats al joc amb descomptes de la botiga de millores de GRID 2. Inclou addicionalment un bo RaceNet.

Si no us voleu perdre cap detall us podeu assabentar en primícia de les últimes novetats del desenvolupament a www.gridgame.com i www.facebook.com/gridgame o seguir el seu compte a twitter @gridgame

Share it now!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>