Porsche Museum Soundnacht, que comenci la simfonia!!

Captura de pantalla 2013-03-13 a les 23.39.25

Si hi ha una cosa que no m’agrada dels museus de cotxes és que aquests estan parats, inmòbils. A vegades tens la sensació que el cotxe que tens al davant no ha sortit a la carretera en anys. I això és una llàstima. El museu de Porsche, per sort, és una mica diferent. Bona part dels cotxes que en ell s’exposen van rotant, gràcies sobretot a la ingent quantitat de joies que la marca guarda “en secret” als magatzems. Tots ells estan en perfecte ordre de revista i llestos per sortir a còrrer en qualsevol moment — sigui el Goodwood Festival of Speed o les Rennsport Reunion. En aquest sentit, el passat mes d’octubre el fabricant alemany va organitzar a les pròpies instal·lacions del museu una vetllada que deixaria sense paraules a qualsevol fanàtic de la marca. La premisa és senzilla: engegar els cotxes i fer-los sonar una mica. Del 917/30 Spyder al 962C, passant pel RS Spyder LMP2 o el 804 amb el que la marca va provar sort a la Formula 1. Una autèntica simfonia motoritzada!

Share it now!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>