Dos vídeos per conèixer millor el nou Porsche 991 Turbo

Porsche-911-Type991-TurboS_G6

Ahir us vam explicar els detalls dels nous Porsche 991 Turbo i 991 Turbo S, un model que arriba amb importants novetats que el fan no només més ràpid que el seu predecessor, sino també més eficient. Diuen que una imatge val més que mil paraules. Jo afegiria que un vídeo val més que mil imatges, i en aquest sentit els dos clips que Porsche acaba de publicar no podrien ser més reveladors: en ells no només podem veure la darrera creació d’Stuttgart des de tots els angles imaginables, sino que també podem descobrir alguns dels seus secrets més amagats, com pugui ser l’spoiler davanter retràctil.

Share it now!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>