Subaru enfronta Laia Sanz i Marc Màrquez en un nou duel moto versus cotxe

Captura de pantalla 2013-05-07 a la(s) 16.05.17

Marc Màrquez i Laia Sanz són els protagonistes del darrer video promocional de Subaru, marca que els ha reunit al Circuit de Lleida en un duel d’allò més particular. L’objectiu és molt senzill: veure qui dels dos és capaç de marcar la volta més ràpida de tres intents. Ell amb una Honda de motocross, ella amb un Subaru Impreza de rallyes (tot i arribar al traçat lleidetà en un flamant BRZ). Tot i que per descobrir qui dels dos és el més ràpid haureu de veure el video que trobareu després del salt, del que no hi ha dubte és que això d’actuar no se’ls hi acaba de donar del tot bé als pilots catalans. Sort que el que els hi manca com a actors ho compensen amb escreix amb el que els hi sobra com a pilots.

Share it now!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>