Tres dies de resistència al Circuit amb les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

Demà divendres, es celebrarà la primera jornada de les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb els entrenaments lliures, els qualificatius i els nocturns. Des de Motor.cat estarem presents per portar-vos les millors imatges. Aquí us deixem la galería que vam realitzar l’any passat:

Galeria de Motor.cat de les 24 Hores de Motociclisme de 2013

24h-2013-00-02

I aquí teniu tota la informació que ens passa el gabinet de premsa del Circuit:

El Circuit de Barcelona-Catalunya viurà a partir de demà tres intensos dies amb el millor ambient de la resistència motociclista de la mà de les 24 Hores de Catalunya. Avui, alguns dels equips participants, al voltant de 30, han pres part en la jornada d’entrenaments privats a disposició de les formacions inscrites a la prova.

Durant la primera jornada de demà, els 46 equips inscrits participaran en els entrenaments lliures (16.30-17.30h) i en els entrenaments qualificatius (18.00-20.30h), dividits en sessions de quatre grups. Per a classificar-se a la cursa, cada pilot de l’equip haurà de marcar un temps de qualificació que no podrà excedir de 2’06’’999 per a les categories Open Superbikes, Superstock 1000 i EWC i 2’09’’999 per a les Superstock 600, en condicions de pista seca. Els entrenaments nocturns (22.00-23.30h) tancaran aquesta primera jornada, per tal que els equips tinguin una primera aproximació a la pista sense llum natural, unes condicions que es trobaran durant al menys 9 hores de cursa. Durant els entrenaments nocturns, tots els pilots inscrits hauran de completar un mínim de 5 voltes al traçat del Circuit de Barcelona-Catalunya.

24h-2013-04-02

Dissabte 5 de juliol a les 15.00h, arrencarà la 20ª edició de les 24 Hores de Catalunya de motociclisme, amb sortida en forma d’espiga i sobre el traçat GP FIM del Circuit de Barcelona-Catalunya de 4.727 metres. Prèviament, els equips hauran participat en el warm up (13.00 a 13.30h).

Un cap de setmana ple d’atractius

Paral·lelament a la cursa de les 24 Hores de Catalunya de motociclisme, durant el cap de setmana el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà diferents activitats relacionades amb el món del motociclisme.

24h-2013-83-02

L’Ajuntament de Barcelona amb Barcelona Activa, el Clúster MOTO i el Circuit organitzen les Jornades tècniques de divulgació i suport al sector de la motocicleta, orientades a explicar les últimes novetats del sector de la moto, tant des del punt de vista industrial com des del punt de vista de l’usuari final. Les inscripcions a les jornades, limitades a 100 participacions, es poden formalitzar a: http://w41.bcn.cat. Els assistents també podran gaudir d’activitats complementàries com la II Barcelona Smart Moto Challenge (http://smartmotochallenge.org/) i el Test&Ride de motos elèctriques al pàdoc del Circuit, així com l’exposició de la nova moto elèctrica BULTACO RAPITAN.

D’altra banda, la trobada motociclista Barcelona Harley Days 2014 organitzarà una ruta guiada al Circuit de Barcelona-Catalunya. Serà dissabte 5 de juliol, i els participants podran completar tres voltes al traçat català (arribada a les 13.00h aproximadament). Les inscripcions per a les rutes guiades, amb un màxim de participants, es poden realitzar durant els dies de la celebració dels Barcelona Harley Days 2014, a la carpa del HOG (Harley Owners Group), al recinte firal de Montjuïc. Més informació: www.barcelonaharleydays.com

Entrada gratuïta per a gaudir de les 24 Hores

Els aficionats podran assistir a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme gratuïtament, i a més, tindran l’oportunitat de viure l’autèntic ambient de la resistència al pàdoc, al qual hi podran accedir lliurement durant el cap de setmana. Els espectadors també podran realitzar una visita al pit-lane en els moments previs a l’inici de la cursa, dissabte de 12.00 a 12.45h.

24h-2013-00-09

Es podrà accedir al Circuit de Barcelona-Catalunya per l’Accés Principal (Àrea Oest) de divendres a diumenge. El públic assistent podrà seguir l’activitat de les 24 Hores des de les Tribunes I, H, G i Principal, i estacionar els seus vehicles als pàrquings interiors del Circuit, In3 i In4. També s’ha habilitat una zona de càmping gratuït al bosquet de la Tribuna G (zona de pícnic).

Font: Circuit de Catalunya
Fotos: Pedro Valiente

Share it now!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>